Klarade mig utan lur:)

HA kom just på att jag inte blev lurad på hela dan igår....ovanligt hihihi

Imorse var stressfaktorn hög. Karln var såååå trött och jag fick tjata tills han gick upp. Sena som vi var slängde jag upp ytterdörren och hann ta ett svanhopp över stora kissens frukostrester...blä vad äckligt....lite galla och rester från en råtta. Mysigt det hade varit att trampa i det.
Sen såg jag att stora kor satt i trädet ovanför bilen och hade släppt STORA blaffor över hela motorhuven. Det blev till att mocka. Men hallå - hade jag velat ha kor hade jag skaffat såna i lagårn!! Inte f-n vill jag ha dom i träna!
Äckelpottor är vad dom är.
När vi var halvvägs framme vid jobbet så fick vi en soptjofres framför oss...det blev till att köra i 30, och det gick inte att komma förbi. Kände blodtrycket närma sig 200.
Men nu har jag hunnit lugna mig....med skinkmacka, ett glas juice och corren. Där fick jag läsa om en släkting iofs....mindre kul. Hoppas han växer till sig snart den lilla skrutten.

Nu ska jag ge mig iväg till pappa med lite smått och gott. Sen till mamma för en pratstund. Hon ska läggas in nästa onsdag för en ny hjärtoperation och känner sig lite stressad. Hur ska det gå med katten(den har jag klarat alla andra gånger hon varit inlagd och lär göra det denna gången också). Hon måste hinna till frissan(bara att beställa en tid så skjutsar jag henne)....och så lite annat som hon MÅSTE hinna....jösses , det är en hel vecka kvar.
Idag är det rotmos på Wiktors såg jag. Ska köpa med till mamsen, då blir hon glad.

Planerar att lägga mig en stund på soffan sen i eftermiddag. Och titta på mina små husdjur. Dammråttorna.
Dom svär jag inte över....tycker dom kan va rätt söta faktiskt. Och dom ska jag inte ta livet av....inte idag i alla fall:)

Tack alla ni som lämnat kommentarer. Alltid roligt att läsa...och att se att nån tittar in här!
Tycker om er allihop - jättemycket!

KRAM


Kommentarer
Postat av: Jeanette

Kom på att du och jag har samma intresse! Titta på dem söta dammtussarna! Men var det inte så att det var änglastoff? I sådana fall har jag besök av änglar VÄLDIGT ofta!

Och så nu vet jag varför våran katt är innekatt! Fast hennes spyor är ju heller inte så trevliga att trampa i... *blä*

Hälsa till farfar och farmor ifrån mig! jätte länge sen jag träffade dem.

Undrar lite vilken släkting du läste om i tidningen? Någon man känner kanske?? Du har ju min mail om du inte vill berätta det här...

Kramar
Jeanette

2008-04-02 @ 12:07:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0