Vardagsmys

I förrgår hade jag lite mys först med mamma....vi handlade och hade sååå otroligt roligt :)
Vi skrattade så vi höll på att kissa på oss, lilla mamma fick sätta sig och vila för att kunna andas....jag fick ett sånt där hysteriskt skrattanfall i den långa kassakön.
Både personal och folk i kön skrattade med oss och sa att vi gjort deras dag till en bättre dag, skönt att man kan glädja nån ;)

På apoteket skulle jag hämta medicin till sambon och rörde ihop personnumret....tyckte receptarien tittade lite konstigt på mig men hon knappade in....sen sa hon lite försynt "Jag har en son som är född -95"
Jaha tänkte jag, intresserad jag är av det då.....SÅ FATTADE JAG!  Oj, vände visst på siffrorna hahaha

"Tyckte det lät lite ungt men man vet ju aldrig i dagens läge" sa hon då och log.....jag skrattade och sen var vi i full gång och pratade om allt möjligt.
Även hon tackade. "Nu kommer resten av min dag att vara den bästa på länge tack vare dig"

När väl mamsen var hemma och dottern på jobbet så handlade jag lite gott och åkte till pappa.
Han blev så glad att se mig <3
Jag kom lagom till Pepparotslådan till kvällsmat, men jag matade honom med räkmacka och han protesterade inte det minsta kan jag säga :)
Lämnade lite chokladhjärtan, bananer och festis efter vår pratstund

Sen åkte jag hem och värmde lite soppa.....fixade med startvisning och hade lite ringaction
Efter det tyckte jag att lite mys i soffan med tända ljus och en skvalleriding var en belöning jag var värd...samt en ask med kärnfria druvor som sällskap.

Gårdagen försvann i ett nafs. Först möte och sen lite middagsfix och resten av eftermiddagen/kvällen tillbringade jag med stora sonen. Vi tittade på tv, pratade och läste....

Hör och häpna, även denna dag går i lugnets tecken!!!
Ikväll blir det let´s dance och familjemys <3

Vad man ser mycket när man inte hittar!

Ännu en glädjefylld och innehållsrik dag är till ända. Jag har skrattat mycket idag :)
Det är så befriande härligt och ger en sån ro inombords.
Jag har skrattat med mina barn, med en vän i telefonen, med en ny bekantskap på förmiddagen och nu ikväll med ett gäng härliga tjejer.
Jag hade resesällskap till kvällens visning som skulle visa mig vägen hahahaha Har hört talas om levande GPS men hon är inte en av dom kan jag säga :D
Men roligt hade vi och vi såg mycket som vi inte skulle sett annars!
Och snart ska vi göra om resan också, fast då får vi nog hjälpas åt att hitta....vi får gå efter kossornas råmande hihi

Jag känner mig också glad för E! Han har funnits i mina tankar ikväll på sin första visning som visade sig gå galant, jag hade aldrig några tvivel om det <3

Det händer mycket just nu....så många hjul som sätts i rullning och jag ska göra mitt bästa för att kunna hjälpa er alla! Men jag är inte mer än människa, det får ni inte glömma.

Nu ska jag avrunda dagen med lite soffmys med dottern. Ikväll behövs lite starkare medicin för att jag ska kunna få nån blund i ögonen känner jag. Men i morron är en ny dag :)

Käre nån vad tiden går!!!!

Det har börjat bli populärt i min "nyare" bekantskapskrets att blogga :)
Det fick mig att idag titta in här på min sida....som jag slutade skriva på av olika anledningar, för längre sen än jag trodde.
Den ena anledningen var att jag skaffade mig ett liv hahaha.....fick lite tidsbris helt enkelt....den andra var all skit jag fick ta emot av både anonyma och sk vänner
Jag har läst måååånga bloggar, verkar bara vara min som inte får innehålla personliga saker :/

Men jag är jag, den enkla människan som står med båda fötterna på jorden och som vill le mot hela världen!
Den som inte tål det behöver inte le tillbaka.... det har jag aldrig krävt. Men låt mig bara få vara den jag är, alltför länge har jag försökt vara alla tillags. NU har min tid kommit.
Man kan inte älska alla här i världen, men man kan visa alla respekt.

Mycket vatten har runnit under broarna sen jag skrev här sist....både bra och mindre goda. Men dom har alla gett mig ytterligare en erfarenhet att ta med på min fortsatta vandrig genom livet.

Min hobby som oberoende PartyLite konsult, mina nya krämpor, danstävling, körkonsert, nya vänner, insikt om vilka som är ens riktiga vänner, mitt återuppväckta intresse för det mediala ...ja listan kan göras lång på vad som hänt.
Fortfarande saknar jag vissa människor i min närhet, vet inte om det nånsin kan läka. Jag har försökt räcka ut en hand, men det krävs två för att det ska bli ett handslag.

Det blev ett djupt inlägg :)
Behövde nog få ur mig ett och annat för att kunna möta morgondagen med ett leende.
Hela helgen har jag dock skrattat och smilat så jag är rädd att jag inte kan stänga munnen när jag ska sova.
Ändå gömmer sig småsaker i ett hjärnskrymsle som poppar upp när man minst anar det....känns skönt att få skriva av sig och dessutom veta vilka jag kan öppna mitt hjärta för och veta att det stannar där <3

RSS 2.0