Lite avrundning på dagen...

Pappa är fortfarande genomförkyld, men hade varit ute en sväng på promenad idag. JAg hade med lite tunnare vår/sommarjackor och finbyxor till honom.Och så bananer, festis, choklad och tidning.

Mamma var skittuff i leggings och tunika när jag kom dit idag:) Med dom nya glasögonen sen blir hon en riktig krutgumma. Vi beställde tid hos frissan, får komma redan i morron.

Adde ringde och ville ha hjälp att handla....och ha lite middag. Han var sur som ättika och har härjat hela eftermiddagen. Trött! Fick inte sova för myggen hahahaha låter som ett skämt men han var full med bett.
Han tappade sin mattallrik i golvet, skrek och gormade. For ut på altan och stampade och sen la han sig i bilen.Som om det skulle göra saken bättre?!
Kicka har varit hemma idag. Kände sig jättesen i kroppen. Lika sur som sin bror. Dom två har härjat om vartannat.
Det visade sig att hon har 39 i temp....inte undra på att hon är trött gumman.

Efter denna fantastiska eftermiddag ska jag avsluta dagen med att gå på möte med föräldrarföreningen på Kickas skola. Ska bli riktigt intressant. Jag undrar jag om puckona till lärare har ändrat sig vad det gäller en sak....
Kan återkomma om det....

Stort GRATTIS Pernilla till körkortet!!!!!  Jag har inte velat fråga på ett tag hur det går....men jag har allt tänkt på dig både nu och då:)

Vi höres......

Kommentarer
Postat av: Jeanette

Farmor i leggings och tunika!? Det måste jag se! Det är så man skäms när man tänker tillbaka på hur länge sen jag var där och hälsade på... Hoppas hennes operation går bra...

Kramar Jeanette

2008-04-02 @ 20:41:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0